Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Autocunoastere \PLACEREA SEXUALA

   
   PLACEREA SEXUALA
 
         
  Autor: Barbara Keesling  
 
  Format: 200 x 135 mm  
  Numar pagini: 244  
  Categoria: Autocunoastere  
  ISBN: 973-86456-5-4  
  Pret: 21 RON lei  
     
  Prezentare: Elaborata de o specialista americana in domeniul psihologiei sociale si sexualitatii umane, Dr. Barbara Keesling, �Placerea Sexuala� este o carte practica despre sex, destinata oricui este interesat - indiferent de varsta sau nivelul de experienta atins � sa traiasca experienta de a face dragoste intr-un mod mai senzual si sa exploreze puterea unei vieti sexuale profund satisfacatoare.
Organizate cu o deosebita grija in cadrul unui program progresiv, exercitiile din aceasta carte se bazeaza pe rezultatele celor mai recente cercetari din domeniu, care incununeaza doisprezece ani de experienta a autoarei, majoritatea acestora fiind noi si publicate pentru prima oara intr-o astfel de carte. Ele sunt destinate oricarei persoane care urmareste sa isi mareasca dorinta sexuala, sa-si adanceasca excitarea, sa-si intensifice orgasmul si sa isi sporeasca intimitatea in cadrul relatiei de cuplu. Destinat in principal cuplurilor heterosexuale, acest program de exercitii poate fi de ajutor, de asemenea, cuplurilor de acelasi sex, persoanelor care nu au nici un fel de experienta sexuala, precum si celor care intampina limitari de ordin fizic datorate bolii sau varstei.
Originalitatea si elementul de noutate adus de autoare in cadrul programului de exercitii prezentat in aceasta lucrare consta in descompunerea in mod gradual a procesului de excitare la barbat, respectiv la femeie si fragmentarea acestuia in mai multe faze in platou si puncte maxime de excitare � toate acestea avand drept scop obtinerea unor senzatii si a unor orgasme de o profunzime si intensitate nebanuite inainte.
Un alt element nou al acestei carti este importanta pe care autoarea o acorda autocunoasterii si explorarii propriului corp, incurajand la concentrarea in primul rand asupra propriei dorinte - ceea ce conduce in mod natural la o mai mare pasiune, sensibilitate si placere pentru ambii parteneri. Autoarea ii initiaza pe cititori pornind de la elemente de baza - atingerea si mangaierea -, care dezvolta relatia de cuplu caracterizata de incredere si armonie, continua cu procesul de excitare pe care il descompune in mai multe faze si in final, prezinta tehnici simple si accesibile de dezvoltare a intimitatii si a increderii reciproce intr-un cuplu.
Cartea cuprinde de asemenea informatii si denumiri complete despre structura anatomica a aparatului genital masculin si feminin, continand si o anexa ilustrata in acest sens. In plus, de mare ajutor sunt solutiile la probleme obisnuite prezentate intr-o alta anexa, precum si indexul care usureaza utilizarea cartii.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori