Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \TU IL VREI, EL NU TE VREA

   
   TU IL VREI, EL NU TE VREA
 
         
  Autor: Greg B. & Liz T.  
 
  Format: 205 x 135 mm  
  Numar pagini: 184  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-86456-7-0  
  Pret: 28 RON lei  
     
  Prezentare: Deci aveai o relatie cu tipul asta si totul parea sa mearga ca pe roate. Cine indelungate. Plimbari tandre prin parc. Mesaje text pline de aluzii. Dupa care, dintr-o data, a incetat brusc sa te mai sune. Mintea-ti cauta febril o explicatie. Zace oare intr-un pat de spital? Are oare amnezie? I-o fi ars oare casa Si odata cu ea agenda cu adrese Si numere de telefon? Sau sufera de pe urma unei relatii precedente si are nevoie de ceva vreme sa-si revina?
Of, pentru numele lui Dumnezeu. Gata cu scuzele! Priveste adevarul in fata, fetito, si adevarul te va elibera: Nu Te Vrea! spun autorii unei noi carti aflate in prezent pe primul loc pe listele bestseller ale celor mai importante publicatii din S.U.A., ajunsa deja la a 14-a editie in numai trei luni de la lansare.
Editura Kondyli va lansa in Romania pe data de 8 martie a.c. cartea menita sa spulbere miturile create de mintea femeilor despre mecanismul gandirii masculine: Tu il vrei, El Nu Te Vrea! Adevarul gol-golut despre cum gandesc barbatii, scris? de Greg Behrendt si Liz Tucillo, un consultant si o scenarista a celebrului serial Totul despre Sex. De altfel, titlul volumului a fost inspirat dintr-unul din episoadele serialului, indrumand femei inteligente, independente si descurcarete sa recunoasca acele semnale, aparent confuze, prin care un barbat le transmite adevarul implacabil: Tu il vrei, El Nu Te Vrea!
Dezarmanta prin mesajul ei simplu, cartea le invata pe femei cum sa puna capat unor relatii fara viitor, in care sunt dispuse sa-si iroseasca frumusetea.
Cineva s-ar putea �ntreba ce-i asa de revolutionar �n aceasta carte, �n sfaturile scrise sub forma de raspunsuri la scrisori �de la biroul lui Greg�, pe care le dau acesti autori deveniti brusc at�t de populari, sfaturi care sunt, de fapt, at�t de rezonabile, ca ar putea sa vina si �de la mama�. Ei bine, franchetea, dezinvoltura, limbajul socant de simplu, plin de umor suculent si tonul deosebit de provocator, dar mai presus de orice, mesajul intoxicant de eliberator reprezinta, de fapt, esenta �ntregului succes al acestei carti care nu ar trebui sa lipseasca de pe noptiera nici unei femei! �E pur si simplu un apel de desteptare�, spune Liz Tucillo. �E un apel de desteptare imperioasa, un apel haios si c�t se poate de simplu.�
Cartea nu este precum majoritatea celor din categoria �cum sa ne ajutam singuri�. Numara 184 de pagini pline de savoare ai sfaturi care chiar pot fi urmate. Cuprinde capitole �atroce�, descriind toate modalitatile prin care un barbat arata unei femei ca n-o vrea.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori