Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \TU MAI VREI, EL NU MAI VREA

   
   TU MAI VREI, EL NU MAI VREA
 
         
  Autor: Greg B. & Amiira B.  
 
  Format: 205 x 135 mm  
  Numar pagini: 280  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-87335-4-5  
  Pret: 29 RON lei  
     
  Prezentare: Oare ce faceau oamenii inainte sa fie inventat telefonul? Ajungeau acasa si se holbau in cutiile postale? Stateau pe prispa si asteptau sa soseasca diligenta? Se uitau la cer si asteptau porumbelul calator sa le aduca vesti?
NU-L SUNA! Asta este prima regula pe care trebuie sa o respecte o femeie desteapta atunci cand se desparte de un tip, spune Greg Behrendt, fost consultant al celebrului serial Totul despre sex si co-autor al bestsellerului Tu il vrei, el nu te vrea - Adevarul gol-golut despre cum gandesc barbatii, vandut in 3 milioane de exemplare in mai putin de un an in intreaga lume, ajuns Number 1 in topul New York Times, tradus in 31 de tari si castigator al The Quill Book Awards 2005 la categoria Health/Self Improvement. Menita sa indrume o femeie inteligenta sa accepte ideea ca ea este definita prin modul in care isi traieste viata, nu prin prisma celui cu care si-o imparte si, cu siguranta, nu prin ceea ce renunta pentru a fi cu acea persoana, cartea Adevarul gol-golut despre ce se intampla in cuplu este o continuare a bestseller-ului Tu il vrei, el nu te vrea! scris de acelasi consultant al serialului Totul despre sex, Greg Behrendt, impreuna cu sotia sa. Tu mai vrei, el nu mai vrea e facuta sa ajute le ajute pe tipele descurcarete nu numai sa iasa dintr-o relatie nepotrivita, ci si sa treaca repede peste ea, astfel incat sa fie gata pentru acele lucruri din viata mai bune, care le vor iesi in cale. Expusa intr-un limbaj simplu, dezarmant de sincer si dezinvolt, cartea avanseaza ideea ca numai ele vor fi acelea care la sfarsitul zilei vor trebui sa recunoasca faptul ca povestea lor de dragoste nu a fost tocmai ceea si-au dorit si ca nu le-a oferit ceea ce merita cu adevarat. Si, prin urmare, ar trebui sa lase amaraciunea deoparte si sa accepte ideea ca, desi in dragostea adevarata nu-ti trebuie o strategie, pentru a-ti trai viata mai departe, ai nevoie de ea.
Tu mai vrei, el nu mai vrea! este un indemn pentru femeile tinere de a invata sa se iubeasca pe sine, de a se place si a se pune pe ele pe primul loc, de a uita de durerea unei despartiri si a incepe sa-si vada mai departe de viata lor inainte de a gasi relatia aceea sanatoasa, plina de iubire si trainica la care viseaza. Iar daca Tu il vrei, el nu te vrea! este o carte care nu trebuie sa lipseasca de pe noptiera nici unei femei, cea de fata este Cartea de suflet a unei fete destepte, care nici nu-si imagineaza inca faptul ca, desi lucrurile nu par acum asa de roze, asta ar putea sa insemne cel mai de pret lucru care i s-a intamplat vreodata.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori