Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \MASA CELIBATARILOR

   
   MASA CELIBATARILOR
 
         
  Autor: Suzanne Schlosberg  
 
  Format: 200 x 135 mm  
  Numar pagini: 272  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-99861-6-1  
  Pret: 19 RON lei  
     
  Prezentare: Suzanne Schlosberg o denumeste "Marea Criza": 1001 zile fara sex (doar un pic mai putin decat durata mandatului de presedinte al lui Kennedy). Ea trece prin cea mai mare perioada de abstinenta din cate s-au pomenit ... o lipsa acuta de intimitate, de aventuri de-o noapte si de relatii serioase. Intrebarea este de ce? Este oare prea pretentioasa, prea afurisita sau prea timida? Are cumva clamidia? Sau vreo ciuperca urata la picioare? Nu. Este o scriitoare liber profesionista, desteapta si atragatoare care, la treizeci si patru de ani ai sai, a trecut inspaimantatoarea granita intre a fi singur si ... a fi in continuare tot singur.
Acum, pe un ton umoristic, Suzanne ne destainuie adevarata poveste a Marii Crize si a incercarilor sale extreme de a-i pune capat. Ea porneste in lungul si-n latul Statelor Unite in cautarea orasului cel mai potrivit pentru a se cupla cu cineva. Isi analizeaza pe Internet posibilii parteneri asemenea unui agent FBI. Iar cand toate incercarile sale esueaza, isi ia lumea-n cap si-si muta vanatoarea din Pacificul de Sud in tundra Arctica. In cele din urma, singurul lucru care-i mai ramane de facut este sa se intrebe pe sine: Oare chiar am nevoie de un barbat pentru a-mi gasi fericirea?

Pentru fiecare femeie care a fost obligata sa treaca prin umilinta de a sta la MASA CELIBATARILOR la nunta prietenelor sale, aceasta carte reprezinta un adevarat regal.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori