Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \MANUALUL (Unui

   
   MANUALUL (Unui
 
         
  Autor: Steve Santagati  
 
  Format: 205 x 140 mm  
  Numar pagini: 336  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-87335-9-6  
  Pret: 33 RON lei  
     
  Prezentare: Stii vorba ca pentru fiecare tipa exista doi tipi? Ei bine, acum ai mari sanse sa-ti ramana si patru tipi, pentru ca alta ca tine nu a citit Manualul lui Steve. Manualul Unui Baiat Rau, care explica cum gandesc barbatii, cum isi aleg partenerele si cum ajung in pat cu ele si ce pot face femeile ca sa ajunga mereu deasupra !
Scrisa de un iubit in serie al femeilor si nu de cine stie ce psiholog de renume, Steve Santagati, cartea dezvaluie ntr-o maniera deschisa si de bun simt adevarul in ceea priveste relatiile. Steve nu e nici arogant si nici crud, dar parerile lui sunt strict la obiect, deschizand cu Manualul sau o adevarata Cutie a Pandorei in ceea ce priveste felul de-a fi si actiona al barbatilor.
indrazneata si de nelipsit pentru femeile care vor sa castige inima celui pe care il doresc, cartea lui Steve Santagati este o adevarata Biblie despre barbati, dezvaluind cu inteligenta secrete de-ale barbatilor, pe care acestia nu vor ca femeile sa le afle! Intr-un fel, e ca si cum l-ai avea pe cel mai bun si mai de treaba prieten in buzunarul de la piept.
Cartea include, de asemenea, o sectiune cu intrebari si raspunsuri, in care Steve dezbate cateva dintre cele mai dure probleme de cuplu. Volumul numara 336 de pagini si ofera femeilor tot ceea ce probabil nu au stiut, dar trebuie neaparat sa afle despre Baietii Rai acei Baieti de care se simt aproape intotdeauna atrase.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori