Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \EA IL VREA IN COLIVIE, EL .... DE JUCARIE

   
   EA IL VREA IN COLIVIE, EL .... DE JUCARIE
 
         
  Autor: Lauren Frances  
 
  Format: 205 x 135 mm  
  Numar pagini: 296  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-7602-00-5  
  Pret: 27 lei  
     
  Prezentare: S-au ales fulgii de relatia ta? Si acum ratacesti in codrul intunecat al singuratatii sau esti din ce in ce in ce mai confuzata de apucaturile de neinteles ale barbatilor care iti canta triluri de dragoste?
Nu te impacienta! Cat ai clipi, te vei trezi plimbandu-te pe o pajiste fermecatoare, scaldata in lumina stralucitoare a soarelui si inconjurata de ciripitul vesel al pasarilor.
Caci, la urma urmelor, orice fata are dreptul sa aiba parte de un happy-end meritat, focos si bine facut!, spune autoarea cartii, Lauren Frances, care e de parere ca exista o asemanare remarcabila a barbatilor cu zburatoarele atunci cand vine vorba de relatia dintre cele doua sexe! Menita sa arunce o raza de lumina asupra ritualurilor de curtare si imperechere ale Masculului Modern, Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie!, acest Ghid Ornitologic de Barbati ofera sfaturi practice oricarei femei pentru a-si rezolva marile dileme ale iubirii si a sti cum sa-si inhate definitiv Zburatorul la care a visat. Fie ca aceasta va insemna sa apeleze la Forta de Atractie a Stolului, la Arma Secreta de Negociere a Exclusivitatii Sale sau la Cuvintele Magice Garantate Sa imblanzeasca Orice Fiara, in final totul se reduce la a sti sa-ti bagi alesul in colivie! indrazneata prin mesajul ei simplu, cartea arata cum isi poate alege cu succes o femeie barbatul si de ce ar trebui sa adopte principiul sanatos conform caruia, atunci cand vine vorba de viata ei amoroasa, s-o falfaie pe loc e valabil doar pentru pasari!
Volumul cuprinde o multime de ilustratii sugestive si deosebit de haioase, realizate de un nume cunoscut in domeniu in Statele Unite si Grecia (Konstantine Kakanias) si are, de asemenea, la sfarsit, un Indice Complet al Tipurilor de Zburatoare, unde sunt prezentate succint toate genurile de inaripati si tabieturile acestora.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori