Ora:
CONTINUT


PRIMA PAGINACONCURS ONLINE


BIBLIOTECA KONDYLI

 
Junior

Umor

Autocunoastere

Stiinte exacte

Informatica

Literatura si poezie

Monden

Politica

Albume de arta

IN CURS DE APARITIE
 
In curs de aparitie

In perspectivaSUGESTII DE CADOURI

DELTORA QUEST
 
Seria

Aprecieri

Personaje

Autoare

Fragmente

Harta Deltora
 
CONTACT


CONCURS

COMENZI
 

WORLD WIDE WEB


Google
 
 
 
 

 
 
   BIBLIOTECA KONDYLI \Monden \DE CE NU TE-A MAI SUNAT

   
   DE CE NU TE-A MAI SUNAT
 
         
  Autor: Rachel Greenwald  
 
  Format: 205 x 140 mm  
  Numar pagini: 336  
  Categoria: Monden  
  ISBN: 973-7602-03-x  
  Pret: 36,5 RON lei  
     
  Prezentare: Ce s-a întâmplat, în realitate, atunci când tipul acela dragut nu te-a mai sunat dupa prima în­tâl­nire? Sau de ce barbatul acela interesant cu care ai flirtat online sau la petrecere nu te-a invi­tat în oras? E un mister suparator. În clipa asta detec­tezi potentialul romantic dintre tine si el, iar în clipa urmatoare…? Puf! Dispare în mod inex­pli­cabil. Daca ai sti de ce reactioneaza asa barbatii, ai putea probabil sa schimbi ceva data viitoare când ai ocazia sa cu­nosti un tip interesant.
Asa ca Rachel Greenwald a facut exact ceea ce te sfiesti tu sa faci. A realizat «Interviuri de Iesire» cu 1.000 de barbati pe care i-a întrebat de ce nu au mai sunat o femeie dupa o prima întâlnire sau un flirt online reusit. Nu s-a multumit cu ras­punsuri stas, gen „Nu ne-am potrivit” si a sapat mai adânc, pâna a obtinut explicatii spontane si sincere. Se pare ca barbatii renunta sa mai iasa cu o femeie din motive destul de limpezi. Topul Celor Zece Greseli Fatale — asa cum ne este prezentat de autoare, prin studiul ei unic — e rezultatul cerce­tarii acelor semnale deranjante pe care le tran­­s­mit femeile fara sa-si dea seama, dar care pot fi usor remediate.
Probabil ca ai mai auzit cum ca întâlnirile sunt un joc al cifrelor. E absolut adevarat. Cele mai multe întâl­niri nu trec si nici nu ar trebui sa treaca la stadiul de relatii. Ele functioneaza ca un filtru dintr-un motiv foarte bun: pentru ca tu sa nu ajungi sa-ti petreci viata împreuna cu persoana ne­po­trivita. Într-o lume per­fecta, nici o femeie nu ar sta lânga telefon între­bându-se de ce un tip n-a mai sunat-o. De fapt, nu. Într-o lume perfecta, ai iesi la a doua întâlnire cu un tip superb în timp ce acasa îti suna telefonul toata noaptea, caci alti tipi te invita sa va mai vedeti.
În lumea tot mai complexa în care traim, atât online cât si offline, sa înveti cum sa-ti maximizezi randamentul în dragoste e ceva esential. Dintr-o per­spectiva noua si interesanta, De ce nu te-a mai sunat vine cu solutii simple, care confera femeilor puterea de a alege barbatii cu care chiar îsi doresc sa iasa.
 
   
     
CAUTARE

NOUTATIMARIUS CILIEVICIBANCURI DE COLECTIE

CUM SA-L ZAPACESTI DE CAP IN PAT


LINK-URI

  Site-ul cartilor de pretutindeni
  Joaca-te si descopera Deltora !
  Indexul genurilor literare din directorul Google

Copyright © 2004, Kondyli
Accesat de: ori